Velkommen til Tornvedskolen

Tornvedskolen er en firesporet skole med 2 afdelinger: Jyderup og Kildebjerg. Skolen er beliggende i den vestlige del af Holbæk Kommune. Skolen har i sin nuværende form eksisteret siden 2012.

Vi har omkring 900 elever fra. 0. - 9. klasse. Begge afdelinger har klasser fra 0. - 9.

Tornvedskolen har i indeværende skoleår fokus på;

• Tværgående samarbejde omkring Heads
  • Synlig Læring - udvikling af undervisning med fokus på læring
  • Udvekslingsrejse til Indien med 12 elever og tre lærere, Sornamal School i Chenai, Tamil Nadu.
  • Deltagelse i DM i skolehåndbold for piger. (6. plads)
  • Deltagelse i DM i Madkundskab. (3. plads)
  • Deltagelse i DM i Atletik. (kval.stævne)
  • Deltagelse i Skole OL finalestævne
  • Deltagelse i Skolefodboldturneringerne
  • Valgfag i overbygningen på tværs af afdelingerne
  • Foredrag på UCSJ "Den internationale dimension i folkeskolen" holdt af "Indienseleverne"
  • Fortællefredage med eksterne foredragsholdere.

Tornvedskolen har et godt samarbejde med de lokale idrætsforeninger. I Jyderup med Jyderup SG&I og i Mørkøv med Mørkøv IF, Skamstrup Gymnastikforening og Spejderne.

På Tornvedskolen arbejder vi udfra følgende værdier; glæde ansvar og faglighed i fælleskab.

Ny distriktsstruktur - høring

Byrådet har besluttet at sende et forslag om en ny distriktsstruktur for skoler og dagtilbud i høring. En eventuel ny struktur kommer ikke til at ændre på antallet af skoleafdelinger, børnehuse og dagplejere.

Læs mere om forslaget og høringen her

Vi søger dygtige undervisere til det kommende skoleår 2015/16. Se mere på;

Multibaneprojekt i Mørkøv

Tornvedskolen støtter opførelsen af en multibane ved Mørkøv Hallen. Tornvedskolen ser en multibane som en yderligere mulighed for at understøtte elevernes mulighed for idræt og bevægelse. Tornvedskolen deltager i den gruppe af frivillige, der arbejder med projektet og søger støtte hos fonde mv. Se mere på http://www.morkovif-fodbold.dk/news/newsShow.aspx?id=132800