Velkommen til Tornvedskolen

Tornvedskolen er en skole med 2 afdelinger: Jyderup og Kildebjerg. Skolen er beliggende i den vestlige del af Holbæk Kommune.

Vi har omkring 900 elever fra. 0. - 9. klasse. Begge afdelinger har klasser fra 0. - 9.

Skolen har i sin nuværende form eksisteret siden 2012, men de 2 afdelinger har tidligere eksisteret som selvstændige skoler.

På Tornvedskolen er et af vore vigtige mål, at alle børn skal være vindere i deres eget liv, ud fra egne forudsætninger.

Tornvedskolen - det gælder om at ville noget.

Finn Martensen stopper som Skoleleder

Skoleleder Finn Martensen har valgt at fratræde sin stilling, som Skoleleder på Tornvedskolen.

Finn har sidste normale arbejdsdag d. 27.02.15. Finn Martensen vil i perioden fra 1. marts til 31. juli, løse en række opgaver for Tornvedskolen.

Tornvedskolen vil gerne takke Finn for den store indsats han har ydet og vi ønsker alt det bedste på vejen frem.

Per Gjerrild, Daglig leder, på Tornvedskolen afdeling Jyderup er konstitueret Skoleleder for Tornvedskolen.