Velkommen til Tornvedskolen

Tornvedskolen er en firesporet skole med 2 afdelinger: Jyderup og Kildebjerg. Skolen er beliggende i den vestlige del af Holbæk Kommune. Skolen har i sin nuværende form eksisteret siden 2012.

Vi har omkring 900 elever fra. 0. - 9. klasse. Begge afdelinger har klasser fra 0. - 9.

Tornvedskolen har i indeværende skoleår fokus på;

• Tværgående samarbejde omkring Heads
  • Synlig Læring - udvikling af undervisning med fokus på læring
  • Udvekslingsrejse til Indien med 12 elever og tre lærere, Sornamal School i Chenai, Tamil Nadu.
  • Deltagelse i DM i skolehåndbold for piger. (6. plads)
  • Deltagelse i DM i Madkundskab. (3. plads)
  • Deltagelse i DM i Atletik. (kval.stævne)
  • Deltagelse i Skole OL finalestævne
  • Deltagelse i Skolefodboldturneringerne
  • Valgfag i overbygningen på tværs af afdelingerne
  • Foredrag på UCSJ "Den internationale dimension i folkeskolen" holdt af "Indienseleverne"
  • Fortællefredage med eksterne foredragsholdere.

Tornvedskolen har et godt samarbejde med de lokale idrætsforeninger. I Jyderup med Jyderup SG&I og i Mørkøv med Mørkøv IF, Skamstrup Gymnastikforening og Spejderne.

På Tornvedskolen arbejder vi udfra følgende værdier; glæde ansvar og faglighed i fælleskab.

Meddelelse

Dreng i ætsningsulykke

Her til morgen er der sket en meget ulykkelig hændelse på Tornvedskolen, Afd. Kildebjerg. En 15-årig elev fra opholdsstedet Ibs Mølle fik i morges svære ætsninger efter en ulykke i en fysiktime. Opholdsstedet låner skolens fysisklokaler. Der var ikke elever eller lærere fra Tornvedskolen involveret i ulykken.

Drengen havde åbnet en dåse med et ætsende indhold og fik det utilsigtet op i ansigtet og på kroppen. Han fik straks efter den fornødne hjælp for at minimere skaderne og blev efterfølgende fløjet i en lægehelikopter til Rigshospitalet til fortsat behandling for sine skader.

Da ulykken skete, var en af psykologerne fra Børnekonsulentcenteret tilstede på skolen og er trådt til med bistand til de elever, som er berørt af det skete.

Politiet undersøger ulykken i samarbejde med Arbejdstilsynet og med assistance fra skolens og opholdsstedets personale for at få klarlagt de nærmere omstændigheder ved ulykken, herunder hvilket ætsende stof der er tale om.

Tornvedskolens ledelse

Rynkebyløbet 18/3-16

Tornvedskolen har i skoleåret 2015/16 en del aktiviteter. Her er nogle af dem:

• Forfatterbesøg - Benni Bødker - den 9. september 2015
  • Skolernes motionsløb den 9. oktober 2015