Velkommen til Tornvedskolen

Tornvedskolen er en firesporet skole med 2 afdelinger: Jyderup og Kildebjerg. Skolen er beliggende i den vestlige del af Holbæk Kommune. Skolen har i sin nuværende form eksisteret siden 2012.

Vi har omkring 900 elever fra. 0. - 9. klasse. Begge afdelinger har klasser fra 0. - 9.

Tornvedskolen har i indeværende skoleår fokus på;

• Tværgående samarbejde omkring Heads
  • Synlig Læring - udvikling af undervisning med fokus på læring
  • Udvekslingsrejse til Indien med 12 elever og tre lærere, Sornamal School i Chenai, Tamil Nadu.
  • Deltagelse i DM i skolehåndbold for piger. (6. plads)
  • Deltagelse i DM i Madkundskab. (3. plads)
  • Deltagelse i DM i Atletik. (kval.stævne)
  • Deltagelse i Skolefodboldturneringerne
  • Valgfag i overbygningen på tværs af afdelingerne
  • Foredrag på UCSJ "Den internationale dimension i folkeskolen" holdt af "Indienseleverne"
  • Fortællefredage med eksterne foredragsholdere.

Tornvedskolen har et godt samarbejde med de lokale idrætsforeninger. I Jyderup med Jyderup SG&I og i Mørkøv med Mørkøv IF, Skamstrup Gymnastikforening og Spejderne.

På Tornvedskolen arbejder vi udfra følgende værdier; glæde ansvar og faglighed i fælleskab.

Finn Martensen stopper som Skoleleder

Skoleleder Finn Martensen har valgt at fratræde sin stilling på Tornvedskolen.

Finn har sidste normale arbejdsdag d. 27.02.15. Finn Martensen vil i perioden fra 1. marts til 31. juli, løse en række opgaver for Tornvedskolen.

Tornvedskolen vil gerne takke Finn for den store indsats han har ydet og vi ønsker alt det bedste på vejen frem.

Per Gjerrild, Daglig leder, på Tornvedskolen afdeling Jyderup er konstitueret Skoleleder for Tornvedskolen.

Multibaneprojekt i Mørkøv

Tornvedskolen støtter opførelsen af en multibane ved Mørkøv Hallen. Tornvedskolen ser en multibane som en yderligere mulighed for at understøtte elevernes mulighed for idræt og bevægelse. Tornvedskolen deltager i den gruppe af frivillige, der arbejder med projektet og søger støtte hos fonde mv. Se mere på http://www.morkovif-fodbold.dk/news/newsShow.aspx?id=132138